Haypál Orsolya E.V.

 

Adószám: 76276981-1-33

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Kapcsolat:

Székhely: 2040 Budaörs, Akácfa köz 7. Hungary

©2018 by assista.hu Minden jog fenntartva

Bemutatkozom

Haypál Orsi vagyok, az Assista

Végre minden csillag megfelelő szögben állt, az univerzum meg minden úgy akarta, hogy nagyjából akkor kezdjen el Magyarországra beszivárogni a virtuális asszisztencia fogalma, amikor én is  éppen új szakmai utakat kerestem. 

Örömmel láttam, hogy már van néhány, magas szakmai színvonalat képviselő kolléganő a fronton, ez is bizonyítja ennek az újfajta szolgáltatásnak a létjogosultságát. 

A Virtuális Asszisztens (VA) egy saját otthonában, vagy közösségi irodában dolgozó önálló vállalkozó, aki olyan szolgáltatásokat kínál, amelyekhez megfelelő szakképzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezik. Jellemzően kisvállalkozókkal dolgozik együtt megbízásos alapon, online rendszerek segítségével. 

Régi motoros vagyok, 20 év adminisztrációs tapasztalattal rendelkezem. Dolgoztam kereskedelmi és szolgáltató cégeknél, finanszírozási és egészségügyi területen, irodavezetőként és igazgatói asszisztensként. Oktatási és fordítói tapasztalatom is van, német nyelvtanári diplomát szereztem, és felsőfokon kommunikálok angolul. Szabadúszóként tartalomkészítéssel (social media bejegyzések, cikkek, blogposztok), fordítással (magyar-német-magyar, angol-magyar), és változatos adminisztrációs feladatokkal foglalkozom, imádok írni és szerkeszteni. Fontos számomra az igényes, egyedi tartalom, és hiszek az autodidakta tanulásban.Terepfutás közben születnek a legjobb gondolataim.