Haypál Orsolya E.V.

 

Adószám: 76276981-1-33

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon

Kapcsolat:

Székhely: 2040 Budaörs, Akácfa köz 7. Hungary

©2018 by assista.hu Minden jog fenntartva

Bemutatkozom: az Irodamanager kérdez, az Assista válaszol

June 27, 2018

Ki az az Assista? Mi az a szövegírás? Miért szabadúszó? Mivel foglalkozik? Interjú ezúttal nem a vámpírral, hanem velem. Bár tulajdonképpen van némi hasonlóság, mert én is gyakran éjjel vagyok aktív, de a gasztronómiai preferenciáink egészen mások.

Illusztráció forrása

 

Tapasztalt virtuális asszisztens kolléganőm (az elsők egyike itthon), Adrienn, az Irodamanager, aki saját tevékenysége mellett a hazai virtuális asszisztensek szakmai mentora is - kérdezett olyanokat, amire öröm volt válaszolni. Köszönöm, hogy bemutatkozhattam a blogján!

 

A teljes interjút Adrienn blogján olvashatod, ez a link odavisz.

 

"Nekem nagyon fontos az, hogy emberileg is jól menjen az együttműködés, és hogy hitelesen tudjam képviselni az ügyfél cégének a működését, a terméke vagy szolgáltatása mögött tudjak állni teljes meggyőződéssel. Ezen kívül pontosan tudnom kell, milyen feladatok elvégzésére szerződöm, mert ennek megfelelően tudok ajánlatot adni, és így tudom az időmet is beosztani. Ez változhat a munka során, de alapvetően azokkal a ügyfelekkel szeretek együtt dolgozni, akiknek transzparensek a folyamataik, világosak az elvárásaik és rendezettek a céges ügyeik, mert bár könnyen alkalmazkodom, de a cég működését és a feladatokat neki kell ismernie. Kreatív megbízásoknál más kicsit a helyzet, céges blog vagy honlapra szánt cikkek, Facebook bejegyzések írásánál igénylem és értékelem a szabadságot. Ami egyik típusú megbízásnál sem maradhat el, az a rendszeres kommunikáció, a visszacsatolás, hogy tényleg jól értjük-e egymást, ugyanazt értjük-e egy feladat alatt mindketten."
 

Kiszerveznéd a céges blog írását, Facebook-posztolást, cikkek kellenek a honlapodra, németről vagy angolról  kell lefordítani a céges dokumentumokat?  Dolgozzunk együtt, vedd fel velem a kapcsolatot!

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Bemutatkozom: az Irodamanager kérdez, az Assista válaszol

June 27, 2018

Oly távol vagy tőlem, és mégis közel - a munka helye

June 13, 2018

Újrahasznosítás tartalomgyártó módra

June 1, 2018

1/1
Please reload

Tags

Please reload